Škola mágie

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Budúcnosť

Dostala som pár mailov ohľadom kúziel na odhalenie budúcnosti, tak tu je niečo o tom.
Ako všetci iste vieme, budúcnosť sa nedá predpovedať na 100%. Mnohí ľudia ju však chcú aspoň do istej mieri spoznať. No niekedy to býva dosť nepríjemné, najmä ak výsledok nieje pozitívny. Najspoľahlivejším prostriedkom sú tarotové karty, ktoré sa dnes už dajú zakúpiť skoro v každom dobrom obchode. No existujú aj iné, ľahšie, možno menej presnejšie metódy, ako napríklad obyčajné karty, numerológia a samozrejme čítanie z dlane. O tom však neskôr. Dnes tu mám pre vás pripravené jednoduché kúzlo, ktoré však nemusí vždy a každému účinkovať. Je to jednoduché, no treba na to úplné sústredenie, trpezlivosť, a samozrejme silné nervy. Našla som presné znenie kúzla, takže je na 100% presné. Je potrebné si postaviť oproti sebe dve zrkadlá a dať medzi ne do rohov po jednej čiernej sviečke. Čiže tam budú štyri sviečky. Treba ich zapáliť a čakať. Postavíte sa potom medzi zrkadlá a pozerajte sa do jedného z nich. V odraze by ste mali vidieť nejaké znaky, z ktorých sa dá približne vyčítať, čo vás čaká. Najčastejšie videný býva kríž, ktorý symbolizuje ako aj smrť, tak aj život. Keď ho čírou náhodou uvidíte, nezľaknite sa, môže znamenať viacej vecí, ako napríklad pokojný život, no keď sa vám bude vzdať ten kríž prevrátený, skúste myslieť na to, že to nieje úplne 100%-tné a radšej verte tomu, že budúcnosť sa nedá presne predpovedať. Obrátený kríž nikdy neveští nič dobré. To je zatiaľ všetko, nabudúce skúsim trochu približnejšie opísať čítanie z ruky, ktoré je po tarote druhou najpresnejšou metódou. Zatiaľ sa majte a užívajte si život naplno. Ak máte nejaké otázky, alebo ste v zrkadle videli nejaké zvláštne, možno nepresné tvary, napíšte mi na tarrantanna@walla.com .

Budúcnosť | stály odkaz

Komentáre

  1. :D
    <u>K tým dobrým obchodom...</u> To by malo znamenať, že dobrý obchod je každá trafika?<br /><u>K tým videným tvarom...</u> No zo zákona optiky asi každý trošku chápe, že ak sa človek pozerá do svetla, tak mu dočasne toto svetlo cez šošovku oka dočasne vypáli tvar svetla do sietnice. A takto vznikajú tieto divné obrazce, ktoré tým pádom závisia iba na vašom dychu, na prievane, a na vzdialenosti zrkadiel, a keďže sú videné sviečky 4, tak sa ani nečudujem, že fanatici vidia kríž...
    publikované: 05.06.2005 11:31:55 | autor: Gnaag (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Hmmmm
    Gnaag mas pravdu, no nie celkom..........ja si myslim, ze tarrantanna ma pravdu, ze je to dost nepresne! Je to len na pobavenie..........:)
    publikované: 06.06.2005 19:19:46 | autor: Cheibyn (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. ale ale...
    Magia by nemala byt na pobavenie
    publikované: 19.06.2005 17:05:12 | autor: Nekromancer (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. x
    vsetko je to len o viere... ako pravi jedno latinske prislovie ...Credendo Videes ...Kto veri, Uveri... pokial nesces verit ze tvoj zivot ma veci zmysel ako narodenie, vystudovanie,pracovanie,rodina,smrt..taq tu nemas ani co robyt a zrejme si len zabludil ;) ak si sces nieco vysvetlit materialne dovod najdes...presne i duchovne vysvetlenie sa vzdy najde..vravim ide len o VIERU
    publikované: 29.05.2006 02:39:39 | autor: Silver (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014